Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

zdravje  

Lepo pozdravljeni! 

Tako kot vse teme na temu spletišču ZDRAVJE obravnavamo predvsem kot ključni del nujno potrebnih področij sprememb lastnega načina življenja (individualno in kolektivno) in mu zato pristopamo čim bolj celovito in uporabno, koristno ali zanimivo za vsakogar, torej celostno v duhu in znotraj okvirja vzdržnostnega (trajnostnega) razvoja. Svoj pristop nenehno izboljšujemo, za kar se trudimo upoštevati predvsem preverjena dognanja in upoštevaje različne izkušnje in sugestije številnih sodelavcev, različnih podpornikov in dobromislečih obiskovalcev tega spletišča, ki jih od vas sprejemamo na email: info@epiks-modri.net. Torej, zdravje je najpomembnejša stvar v življenju. Vedno ga je bilo težko ohranjati, še težje ali nemogoče pa ga je povrniti, ko ga enkrat zgubimo. V sedanjih časih in razmerjih pa je oboje še veliko težje kot prej, ker/če premalo razmišljamo o svojem zdravlju, ne najdemo in si ne vzamemo dovolj časa, da se glede zdravja učimo, takorekoč dnevno.  V nadaljevanju, namesto nasvetov, sledimo logiki zaporedja področij, pomembnih za samo-obravnavo ZDRAVJA, po katerih smo uredili tudi zaporedje in nazive podmenijev (v spustnemu seznamu), kar, kot rečeno, stalno izboljšujemo, razširjamo in vsebinsko čedalje bolj dopolnjujejmo. Kar se tiče ponudb in ponudnikov izdelkov in storitev, ki jih tu in na tem spletišču promoviramo in priporočamo, vam jamčimo vsaj to, da ne boste nezadovoljni v primeru primeru odločitve za nakup ali za obisk. Ker skupaj s ponudniki skrbimo, da je vaša izkušnja nakupa in kakovost, cena in uporabnost ponujenega za vas prijaznejša in ugodnejša kot kjerkoli drugje.

"ZDRAVJE je največje bogastvo." je nemški pregovor, "ZDRAVJE ne odtehtajo vsi zakladi sveta." pa je poljski pregovor. Navidezno sta oba splošna, vendar povsem jasno izražata tisto, kar bi morala biti ena izmed ključnih življenjskih vrednot ali prepričanj vsakogar. Žalostno, mnogi so (napačno) prepričani in celo verjamejo, da je največje bogatstvo DENAR.  In zato "imamo" paradoks, da kljub neverjetnemu razvoju znanosti in medicine redko najdemo še koga zdravega. Zakaj?

ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU je stari latinski pregovor. Že praktičen napotek, pomeni, da "Telesna, umska in duhovna raven delujejo v medsebojni povezavi. Spodbujajte telo, kolikor hočete. Toda dokler ne boste prenovili tudi stanje uma in duha, ne boste spoznali zdravega življenja in vitalnosti." Greg Anderson 

LEPOTA PA JE NA PRVEM MESTU! IZHODIŠČE IN VODILO VSEH SPREMEMB V NAČINU VSAKODNEVNEGA ŽIVLJENJA NA POTI DO ZDRAVJA. NAJPREJ POSKRBIMO ZA SVOJ UREJEN ZUNANJI VIDEZ, ZDRAVO PREHRANO, USTNO HIGIENO IN SPROSTITEV... 

Skrb posameznice in posameznika za urejen zunanji videz je prvi ključni predpogoj za dobro počutje in zdravje. Lepota je tudi izhodišče za osebni razvoj, uspešnost in srečo v življenju.

UREJENA PRIČESKA IN LEPE ROKE SO ODRAZ VAŠE OSEBNOSTI. PRI NAS BOMO POSKRBELI ZA OBOJE. IN ZA VAŠO SPROSTITEV. NAŠE PREDNOSTI SO HITROST, STROKOVNOST IN CENOVNA KONKURENČNOST. NAŠE STORITVE SI LAHKO PRIVOŠČITE MED NAKUPI IN PRIHRANITE ČAS. VESELE BOMO VAŠEGA OBISKA:

ANNASILVER3_WEB

ZDRAVA PREHRANA ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE - VAŠA HIŠKA ZDRAVJA  Partner Projekta Pametni dom Ripitz -  Roll-eX center partner (Mobility Action -  Pametna mobilnost - Evropski teden mobilnosti)

PRIPOROČAMO -  HKA ZDRAVJA FACEBOOK

LOGO_Hiška zdravja

Našo trgovino z zdravo prehrano obiščete v Poslovalnici Velenje, Šaleška cesta 21 3320 Velenje - Center NOVA - od pon. do pet. 9 - 18:30 ure, sobota od 8 - 12 ure ali v Poslovalnici Šempeter, Rimska cesta 98 - od pon. do pet. 8 - 18 , sobota od 8 - 12 ure.

ZA DOBRO POČUTJE:

Nekateri se radi razvajate v dvoje. Prijateljice, prijatelji, pari, ni problema! V salonu DERMA STIK vam nudimo masažo v dvoje, tako da se lahko naročite istočasno in uživate skupaj.

   Ni boljšega kot to, da svojim dragim podarite nekaj kar bo vplivalo pozitivno na njihovo zdravje in dobro počutje! Podarite sebi dragim naš DARILNI BON!

Nudimo klasične, športne masaže, masažo antistres, masaže z eteričnimi  olji, masažo za odpravljanje celulita, terapijo bodywrapping,… Poudarek je na klasični masaži.  

POKLIČITE NAS ZA TERMIN: 041 321 653  NAJDETE NAS NA STANTETOVI 11, VELENJE.

https://www.facebook.com/dermastikLOGO_dermastik1

.

OČALA VARUJEJO VAŠE ZDRAVJE!

NE ODLAŠAJTE IN NAREDITE NEKAJ ZASE.

LOGO_Optika Fortuna Velenje

Se vidimo v optiki Fortuna (na ploščadi Centra Nova Velenje vis-a-vis HIŠKE ZDRAVJA), se splača!

Obiščite nas in se prepričajte o bogati in ugodni ponudbi, strokovnem in prijaznem svetovanju. 

Tel.: 03 586 51 29,   Gsm: 070 635 602,                                 E-pošta: optika_fortuna@t-2.net 

Delovni čas: pon-pet 8.00-19.00, sobota 8.30-12.30

OPTIKA FORTUNA FACEBOOK

Kontakt Info

PIKS Modri.net    

 gsm: 041 791 211   
  gsm Ripitz inovacije d.o.o.: 031 831 657 

  mile.modrinet@gmail.com