Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

samostamp  

LOGO_SAMOSTAMP_Masters

KONTAKT: info@epiks-modri.net

SAMOSTAMP je samostojna poslovna mreža poslovnih mrež, ki povečuje učinke vaše dejavnosti s sinergijo partnerjev. Za več informacij o tem obiščite našo spletno stran SAMOSTAMP in DealShaker Slovenija.

Delujemo za vas lokalno in globalno. Povezujemo in združujemo - ustvarjamo sinergije! 

LOGO_Skupina_Modri_net

Skupina Modri.net - poslovna mreža ponudnikov produktov in storitev s področja spletnih informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij. 1. Popolne in celovite tehnološke rešitve in storitve - in 2. vse na enem mestu.

Logotip Skupina Modri.net Ripitz Inovacije

Inovacijski team Ripitz (Ripitz Innovation Team) - inovacijska poslovna mreža, ki deluje na implementaciji projekta Pametni dom Ripitz s programi za področje proizvodnje pohištva po meri, gradbeništva, arhitekture in pametne mobilnosti. Več o nas na naslovni strani (home page) epiks.modri,net in http://epiks-modri.net/page/ripitz-inovacije/. Več o projektnem programu pametne mobilnosti pa na Roll-eX električna in  digitalna transformacija koles

Skupaj z vami oblikujemo nove Skupine...PRIDRUŽITE SE!

Za večjo prodajo, je treba izboljšati svojo prepoznavnost na internetu. Kdo bo opazil vašo organizacijo, ponudbo vaših izdelkov in storitev v pragozdu enakih ponudb na spletu in trgu? Kje jih bo opazil? Med drugim vam ponujamo objavljanje vaših promocijskih oglasov na Digital Signage sistemih (TV in info-kioski) na javnih mestih.

Danes se večina nakupnih odločitev, nakupov in plačil opravlja z mobilnimi pametnimi napravami, telefoni, tablicami itd. Ne glede na vrsto vaše dejavnosti, storitev ali izdelkov in ne glede na obliko in velikost vaše organizacije vam edini v Sloveniji omogočamo sodobne načine marketinga in promocijo ponudb (izdelkov in storitev) v funkciji pospeševanja prodaje, vašim kupcem pa nakupe z uporabo kriptovalut kot plačilnega sredstva. V Sloveniji in globalno.

Spletišče epiks-modri.net je torej namenjeno pospeševanju vaše prodaje. Na spletišču vas oglašujemo in predstavljamo vašo ponudbo. Še več, vašo ponudbo aktivno pospešujemo tudi z različnimi prodajnimi aktivnostmi na terenu. Tudi z organizacijo in izvedbo športnih, glasbenih ali drugih dogodkov, ki so v funkciji vaše promocije in prepoznavnosti. Vaše posebne promocijske ponudbe (Deals-i) objavljamo tudi na globalni oglaševalski mreži https://dealshaker.com/en/