Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

ananta akademija  

Kaj je Ananta?


ANANTA je mednarodna veriga centrov za spodbujanje zdravja in načina življenja, kjer nudimo najmočnejše in najučinkovitejše programe ter storitve za ohranjanje zdravja, lepote in kakovosti življenja na splošno. ANANTA temelji na popolnoma naravni metodi, ki ima svoje korenine v starem (tradicionalnem) kitajskem znanju za ohranjanje zdravja in mladosti v kombinaciji z najbolj naprednimi dosežki na področju fizike, ki kažejo, da ljudje z uporabo naravne in življenjske energije, dosežejo izjemne rezultate v življenju in zdravju.


Ananta je program nove življenjske tehnologije, kulminacija preko 20 let raziskovanj, tima strokovnjakov specializiranih za naravno zdravje, zdravstveno in življenjsko izobraževanje ter napredne wellness & spa trende.

ANANTA terapija uspešno pomaga:


Pri telesnih problemih Pri problemih otrok in študentov Pri problemih zasvojenosti depresija, psihična napetost, nespečnost, strahovi, brezvoljnost, vrtoglavice, glavoboli, migrene, čiri na želodcu, nizek in visok krvni tlak, slabo srce (aritmija), problemi govora, problemi kože in las, glivice, bradavice, alergije, astma, skleroza (multipleks), problemi klimakterija, problemi spolnih organov, mišic in kosti, ledvic, mehurja, žolča, problemi z očmi, tumorji, ciste, parkinsonova bolezen, hemeroidi, putika, borelija, težave s hrbtenico, spondiloza, osteoporoza in artritis, itd... . prekomerna živost in nemir, mokrenje v posteljo, slab spomin, lenoba in slaba koncentracija, strah in trema pred izpiti - učenje z alkoholom, nikotinom, kavo, tabletami, drogo, itd... .

Pri moških in ženskih problemih
povečanje spolne moči, problemi prostate in menstrualni problemi.

Pri poslovnih težavah
stres, živčna napetost, neodločnost pri poslovnih odločitvah, problemi v komunikaciji s poslovnimi partnerji

Pri zakonskih problemih
reševanje zakona in izboljšanje medčloveških odnosov

LOGO_TRADICIONALNA KITAJSKA MEDICINA ananta akademija

LOGO_ANANTA Imate težave s hrbtenico