Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

bled  

                                         TIMELESS JEWELRY

MojcaOgris_fotka_podpis                                           Oblikovalka nakita iz plemenitih kovin.

Moj svet se vrti okoli nakita, lahko se tudi tvoj. Nakit lahko oblikujeva skupaj ali pa se prepustiš, da ti izdelam unikatni nakit iz zlata ali srebra po želji.

KONTAKT: Obiščete me lahko v ateljeju DORO na Bledu. Atelje DORO je stavbi Park Hotela zraven trgovine Piranske soline. Prosim za predhodno najavo.

Cesta svobode 15, 4260 Bled.

Telefon: +386 (0)41 491 366

E-mail: mojca.ogris.au@gmail.com

Facebook Mojca Ogris / Jewelry

https://www.ogris.si/ 

Le nekaj metrov od prečudovitega Blejskega jezera se nahaja atelje DORO, delavnica in prodajalna, kjer že 35 let ustvarjam nakit  iz plemenitih kovin.

Moj končni cilj je ustvarjanje "družinskega nakita", ki ga bodo s ponosom nosile številne generacije. Držim se načela "manj je več" in z njim težim k nakitu, ki je brezčasen in nima starostnih okvirov.

Po meri narejen nakit je izraz človekove osebnosti in njegova osebna zgodba. Najimenitnejši izdelki namreč nastanejo, kadar si s stranko vzameva dovolj časa za pristen pogovor.  Tako lahko prepoznan vse strankine želje, ki se bodo odsevale v nakitu.

Skupaj bova tako napletla unikatno kreacijo, ki bo pripovedovala iskreno zgodbo. In ravno zgodba je temelj mojega nakita.

NOVOST! - SPREJEMAMO KOT PLAČILNO SREDSTVO KRIPTOVALUTO ONECOIN! 

BLEDTOURS_DEALS

VEČ INFORMACIJ O NAŠI NOVI STORITVI  seveda PRI NAS! ZA VEČ INFORMACIJ  VSEM DRUGIM PODJTJEM (ne glede na vašo velikost, KAKO VAM uspešno POSPEŠUJEMO PRODAJO doma in globalno NA NOV NAČIN PA NA 041 791 211 ALI info@epiks-modri.net