Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

Vstopi v moje življenje  

Življenje piše zgodbe. Tudi moje življenje je ena sama zgodba, ampak zanimiva zgodba. Zamisli si, da je to spletišče oseba - jaz!

Želim si, da me zares spoznaš. Da me razumeš, da znaš prebrati mojo zgodbo. Zato te prosim, da se naučiš mojega jezika. Je zelo enostaven. In ti bo pokazal pot do mene!

Moja zgodba ima več poglavij. Kratka za prebrati, nastajala pa je mnogo let. Ne zameri mi za kratka navodila glede tvoje poti, kako od poglavja do poglavja te moje zgodbe. Sledi znaku, ki te vodi po tej poti in boš izvedel(a) zanimivo zgodbo o meni - Mojo zgodbo. Znak, ki mu slediš (spodaj) je spletna ikona črne barve poimenovana MOJA ZGODBA in je oštevilčena. Vsaka številka 1,2,3... je eno poglavje. Vsako poglavje je ena (spletna stran). Ko med tekstom na spletni strani vidiš enako ikono s številko 1, veš da se s klikom na označeno besedilo ob njej ali na to ikono začenja neka zgodba. Tudi midva bova imela svojo, samo najino zgodbo. Ima neka tajna veza...življenjska. Začniva jo s tvojim klikom:  

PROSIM, VSTOPI V MOJE ŽIVLJENJE, V MOJO ZGODBO - Uvodno poglavje"Moja zgodba Poglavje 1 !