Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

Pony Bikers Velenje  

Pony Bikers Velenje smo družabna skupnost. 

To pomeni, da članarine ni, da je samo dobra volja, druženje, prostovoljske aktivnosti in resni ljudje! 

Vpisni obrazec je spodaj. Po vpisu vas bomo obveščali po e-mailu o naših nadaljnjih skupnih aktivnostih. 

Želimo širiti krog ljubiteljev in zbiralcev Pony in drugih nekdanjih Rogovih koles. Veliko jih je še v uporabi, še več pa jih je potrebno obnoviti. Naša prizadevanja so usmerjena v varovanje okolja.

Pony Bike 1961 Velenje2

Rogova lepotica Maestral varno kolo v prometu1

Poleg tega bo naš poudarek tudi na večanju kulture zavesti za varnejše kolesarjenje v prometu. Glede tega je treba vlagati še mnogo napora na mnogo straneh, ne le pri kolesarjih. 

Varno s kolesom 1. stran    varna s kolesom 2. stran

navodilo za montažo zrcala za varno kolesarjenje

Zgornje vzvratno ogledalo za kolesa je slovenska patentirana inovacija. Kolesarju zagotavlja popolno preglednost v prometu. Informacije o tem koristnem pripomočku vam posredujemo po včlanitvi v družabno skupnost Pony Bikers Velenje. S pridružitvijo v skupnost ne prevzamete nobene obveznosti niti se zavezujete kakršnikoli aktivnosti. Lahko ste zgolj obveščeni o aktivnostih, ki potekajo in se jih po želji lahko odločite udeležiti. Nikomur, ki to ne želi ne bomo pošiljali e-mail obvestil niti uporabljali vaš email za pošiljanje reklamnih ali drugačnih spamov. Želje glede tega ali želite sprejemati email obvestila o poteku aktivnosti te skupnosti ali ne lahko tudi vnesete v spodnji obrazec. Če v obrazcu napišete zahtevo, da vam ne pošiljamo e-mail obvestil o aktivnostih skupnosti, bomo to vašo zahtevo spoštovali, bomo pa zelo veseli, da ste se pridružili skupnosti in nam s tem izrazili podporo za prizadevanja. Informacije glede vzvratnega zrcala pa lahko brez včlanitve dobite pri uredniku, če pišete na info@epiks-modri.net. Lepo vabljeni, da se pridružite skupnosti in z včlanitvijo podprete naša prizadevanja.  

Upamo tudi, da vas bomo že v kratkem razveselili z novo slovensko inovacijo - s klip-klap mehanizmom, ki se da enostavno montirati na vsako staro kolo in mu zagotovi električni pogon. Zelo praktično in bo po sprejemljivi ceni. In bo spodbudilo lastnike starih koles, da jim posvetijo več pozornosti. 

Pridružujem se Pony Bikers Velenje družabni skupnosti