Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

O spletišču modrinet  

EPIKS je okrajšava za:

E-spletni

Prodajno-promocijski in

Informativno-

Komunikacijski

  S-istem.

Modri.net označuje sistemskega integratorja - jedro Inovacijskega teama Ripitz (Ripitz Innovation Team), ki ga predstavljajo strokovnjaki in podjetja, poslovno povezana v sodelujočo razvojno in izvedbeno skupino samostojnih podjetij na področju IKT (informacijsko-komunikacijskih tehnologij) in mednarodnega management consultinga, in ki imajo-imamo lastne (slovenske) produkte: TOTALNE REŠITVE - CELOVITA SOFTWARE-ska ORODJA ZA PROCESNO PODPORO dejanskemu poslovanju, to je podporo odločanju, celovitemu vodenju (leadership to management) in izvedbi (implementaciji) svoje osnovne dejavnosti in njenih izboljšav ali prenov...skratka vse najsodobnejše spletne tehnologije, kar organizacija-korporacija potrebuje in koristi za svoje delovanje in krepitev konkurenčnih moči. 
Več o teh tehnologijah in referencah njih dejanske uporabe... >>

Piksel - osnovni grafični delec je bil osnova navdiha za naše spletišče.

Ponujamo: 

1. elektronsko in klasično oglaševanje in predstavitev vaše ponudbe (in organizacije) - DIGITALNI MARKETING + Klasični marketing in pospeševanje prodaje.

2. Dvakrat prepolovijene cene elektronskega oglaševanja.

3. Podvojen čas trajanja objave

4. Enkrat hitrejšo izvedbo dogovorjenega roka storitve.

EPIKS-MODRI.NET je tu zamišljen v smislu spletišča, ki bo prva in vodilna slovenska ustvarjalna (inovativna) družbena skupnost (SISC - Slovene Innovation Social Community) posameznic in posameznikov različne starosti in filozofije osebnih potreb, poklicev in statusa delovanja: kot podjetniki ali zaposleni, kupci ali ponudniki, potrošniki ali proizvajalci. Nenazadnje, danes se življenje vseh nas odvija v treh vlogah hkrati

1. vsi kupujemo ali nabavljamo in trošimo, 

2. vsi ustvarjamo in proizvajamo ter 

3. vsi prodajamo. 

Na spletišču EPIKS Modri.net  zato vsi imajo možnost: 

1. komentirati predstavljene ideje in izdelke ali storitve ter podati svoje razmišljanje, ideje in predloge glede le-teh (na forumu, ki ga bomo odprli v kratkem), 

2. predstaviti in ponuditi svoje izdelke ali storitve (s področij zdravje, denar-finance, kupujem, prodajam)  ter

3. objaviti kaj iščete in 

4. poiskati in izbrati za nakup med zanimivimi ponudbami..., kar je komu všeč (na glavnih menijih in podmenijih). V ponudbah ne boste našli "klumpa", ampak preverjeno kakovostne izdelke in storitve, varne in praktične za uporabo, zlasti pa za zdravje. Takšne, ki dvigujejo kakovost vsakdanjega življenja in dela. In predvsem resnično inovativne, enkratne izdelke.

4. Hitro najti ažurno informacijo Kaj kje dogaja?