Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

o nas - gm hiše  

NIZKOENERGETSKE MONTAŽNE HIŠE ZA VSAKOGAR!logoGM

PREDSTAVITEV PODJETJA:

Projektiramo, izdelujemo, postavljamo in opremljamo nizkoenergetske montažne hiše na ključ. 

Nudimo vam skeletne montažne hiše in panelni sistem montažnih hiš.

Osredotočeni na prepoznavanje vaših potreb in zavezani odličnosti smo usmerjeni v zagotavljanje najoptimalnejših in cenovnih kombinacij rešitev, materialov in opreme za vas.

Podjetje GM hiše smo ljudje. Mi ustvarjamo hišo skupaj z vami. Od vseh drugih podjetij, ponudnikov nizkoenergetskih montažnih hiš se razlikujemo po unikatnosti svojih ponudb ter uporabnosti in optimalni funkcionalnosti svojih rešitev. Zato so vsi naši kupci zadovoljni.

PREDSTAVITEV NAŠE PONUDBE:

Naša ponudba se razlikuje od ponudb vseh drugih podjetij po naslednjem:

1. Naš način priprave dela in izvedbe. Odlikuje nas individualni pristop k vsakemu kupcu. Za vas si vzamemo čas. Niti ena hiša ni tipska. Vaše želje in potrebe mi ne prilagajamo tipom in variantam naših hiš.   

Vse hiše naredimo po meri vaših potreb, želja in zmožnosti. Zagotovimo maksimum uporabnega prostora in funkcionalnosti na manj skupne kvadrature. Dejansko ceneje. 

Prisluhnemo vsem vašim željam, skupaj z vami jih prepoznamo, premislimo in pretvorimo v zamisel in konkreten izris projekta vaše hiše. Z vsemi konretnimi izvedbenimi podrobnostmi glede uporabljenih materialov, aktivnosti in časovnih rokov vred. Po tem hišo tudi ovrednostimo s ceno, ki vam ustreza in po kateri vam hišo tudi izdelamo in postavimo. Zato vam mi garantiramo ceno. 

Vsaka hiša je tako narejena po vaši zamisli, prilagojena vaši parceli, meri potreb in funkcionalnosti in finančnih zmožnosti. 

Individualnega projektiranja hiše po vaših željah, prilagojeno vaši parceli itn,, vam ne zaračunavamo. Sprojektirano hišo proizvedemo, postavimo in vam predamo ključ v roke. Po vaši želji vam hišo opremimo s pohištvom izdelanim po meri, v celoti ali delno.

Naša referenca ste vi, zadovoljna stranka in ne zgrajeni objekt. 

Z VAMI OD IDEJE HIŠE DO VSELITVE! IN TO HITRO! GM HIŠE 

2. Popolna celovitost naše ponudbe. Ne gradimo zgolj "kjluč v roke" s prazno hišo. Zagotovimo vam tudi s pohištvom opremljeno hišo. Delno ali v celoti opremljeno. Pohištvo je inovativno, avtomatizirano, funkcionalno v smislu, da zavzame bistveno manj prostora, zato je tudi na manjši razpoložljivi kvadraturi več uporabnega prostora za vsakdanje življenje. Nekaj primerov tega pohištva je prvi strani spletišča epiks-modri.net

Na voljo so vam tudi druge naše storitve. Zavarovanje hiše, internet priklop, in trojček, domači ali poslovni računalniki ter potrebne aplikacije za poslovanje ali zabavo...upravljanje in kontrola naprav v hiši in okoli nje na daljavo (pametna hiša-smart house) itn.   

POJDI NAZAJ NA PRVO STRAN

Za več informacij pokličite našo prodajo na 031 615 777 ali nas kontaktirajte po e-mailu s spodnjim obrazcem!

KONTAKTIRAJTE NAS - VPRAŠAJTE, KAR VAS ZANIMA GLEDE GM HIŠ!