Življenje je ustvarjanje

Hitri kontakt

EPIKS uredništvo
041 791 211
info@epiks-modri.net

RIPITZ INOVACIJE d.o.o.
01/ 786 02 40
031 631 857
slavko@ripitz-inovations.com

center akcija drobna radost velenje  

Čas je denar. "Center drobnih akcij" je brezplačna storitev servisa kupcem vedno večjega števila različnih ponudnikov na tem spletišču, katere namen je predvsem, da vam skrajša čas nakupa, ki ga vsi izgubljamo s čakanjem v vrstah. Omogoča vam vrsto stvari: da vprašate in pridete do odgovorov, karkoli vas zanima glede ponudbe konkretnega ponudnika, da hitreje kot sedaj rezervirate več terminov ali oddate naročilo (tudi preko naših spletnih trgovin). Na ta način se vaš čas nakupa in izgube časa za nakup maksimalno skrajšajo, ker se ta čas omeji le na vaš prihod, prevzem in plačilo naročenega ali rezerviranega s tem, da obenem lahko opravite več drugih opravil na isti lokaciji ali v njeni neposredni bližini. Zlasti ženske cenijo čas in uspejo tudi med polurno malico izpeljati več osebnih in vsakodnevno potrebnih družinskih opravkov. Tokrat lahko še učinkoviteje in ugodnejše. Storitev bo (kmalu) omogočila tudi cenovno ugodno dostavo naročenega na dom in vrsto drugih in cenovnih ugodnosti v ponudbah, kajti krajši čas nakupa prinaša tudi vrsto stroškovnih ugodnosti ponudnikom in manjši pritisk na cene, omogoča večje cenovne ugodnosti v obojestransko zadovoljstvo tako kupca kot ponudnika. Slednji lahko več časa posvetijo svojemu delu in tekočim strankam. Pravzaprav večina ponudnikov, njihovi zaposleni, tudi ali predvsem v večjih podjetjih, ob svojemu rednemu delu nimajo ne energije ne dovolj časa za dvigovanje telefonov, sprejemanje in odgovarjanje na vprašanja itn., čeprav je to za vsakega kupca najpomembnejše. Centralne službe in call-centri, ki prevzemajo te naloge pa so okorne in predrage, posamične spletne strani pa praviloma neažurne in neuporabne. Spletne trgovine pa neizrabljene iz enakih in vrste drugih razlogov, npr. problema nezaupanja zaradi varnostnih pomislekov vnaprejšnjega plačila s kartico na eni strani in višjih stroškov dostave in plačila s povzetjem. Pri nas je vse drugače. Ker delujemo lokalno in v sinergijah s ponudniki. 

Naj vas prepriča izkušnja -  poiskusite s spletnim nakupom v Nakupovalnem centru SPAR VELENJE: spletna trgovina ART-AURUM (vhod iz garaže). Ne gre se zgolj za nakup - ta trgovini je tudi dostavno mesto za prevzem naročenega. Preko spletne trgovine hitreje oddate naročilo - zgolj v košarico. Prevzamete in plačate pa v trgovini kadarkoli med delovnim časom. Obrazca "Center Drobna radost" pa se poslužite zgolj za to, da sporočite približen čas prihoda in sporočite kakšne druge želje, kajti v Nakupovalnem centru in v njegovi bližini je več različnih ponudnikov. Informacija bo na ta način hitro zakrožila iz enega mesta. Ni potrebno, da za več opravkov izgubljate čas s klicanjem vsakega ponudnika posebej. Ko boste začutili sistem, boste videli, zakaj je ta sistem nakupov hitrejši, cenejši in vam kot kupcu prinaša večje zadovoljstvo kot drugi sedanji sistemi. Enako velja za ponudnike.

Vedno več ponudnikov ima "svoj" obrazec "Center drobnih akcij" zaradi večje fleksibilnosti oziroma uporabnosti za kupca. Mogoče je krajevni položaj nekega drugega ponudnika vam bližje ali spotoma ob vaši poti. Obrnili se boste lahko nanj za več opravkov v krajšem času. Ali nam boste, v kateremkoli obrazcu "Center drobnih akcij", ki se ga odločite uporabiti morebiti izrazili željo, da podoben "center" dogovorimo čimbližje vaši lokaciji ali celo pri vas. Vse opcije so odprte in izvedljive, in koristne za vse. 

Spodnji obrazec lahko uporabite kot kupec ali ponudnik, da nam zastavite kakršnokoli vprašanja, ki vas glede prej navedenaga zanimajo. Vaše podatke uporabljamo zgolj za to, da vam odgovorimo na zastavljena vprašanja. V nobenem primeru nikomer ne bomo posredovali vaš e-mail (in ime) ali pa ga uporabljali za to, da vam pošiljamo kakršnakoli druga obvestila.        

Center akcij Drobna radost Velenje